ODT Ovimex bekroond met certificaat

Het initiatief ‘Ovimex op weg naar een duurzame toekomst’ (ODT), gestart om duurzaamheid tot in alle details van het bedrijfsproces te realiseren, is bekroond met het certificaat ‘Duurzaam Inkoop Grafimedia’. Op 11 april jongstleden ontving Ovimex tijdens een feestelijke bijeenkomst het certificaat van de Stichting Certificatie Grafimedia Branche.

Een certificering om trots op te zijn
Het gaat hier om de geüpdate versie 1.4 van het certificaat. Wij zijn er erg trots op. De certificering is een prachtige stimulans om verder te gaan met het zoeken naar het verduurzamen van de productieprocessen. Tevens hebben we een hechte samenwerking met verschillende leveranciers die met ons samenwerken voor het uittesten van duurzame materialen. Dat heeft er toe geleid dat wij de eerste orders gedrukt hebben op Cradle to Cradle gecertificeerd substraat!

‘Duurzaam Inkoop Grafimedia’
Het certificaat ‘Duurzaam Inkoop Grafimedia’ geeft aan dat we onze verantwoordelijkheid nemen met het bewust inkopen van de materialen die we in ons productieproces gebruiken. Samen met onze leveranciers zorgen we voor een optimale afstemming van de duurzaamheid van onze processen en onze materialen. Het resultaat? Een maatschappelijk verantwoord product!

‘Ovimex op weg naar een duurzame toekomst’ (ODT)
Uiteraard voldoen we als organisatie aan alle basisvoorwaarden die de branche stelt. Maar we vinden het belangrijk nét even verder te gaan. Het ODT-project is een uitdaging waar ons hele team enthousiast de schouders onder zet. In het kader daarvan werken we aan verschillende certificeringen waarmee we onze visie op MVO concreet vorm en inhoud geven.

Roland Wolters

Telephone: +31 570 674 240
Mobile: +31 622 601 715
Delen |
Comments
There are no comments posted, if you want to reply than you can use the response form below.
React
Only registered users are allowed to post comments, please register by using the link in the header, or login
« Back